Pénteken elmentem a madaras teszkóba Solymáron, hogy a nagybevásárlást elintézzem. Gondoltam szétnézek a játékok között, hogy kisfiam meglephessem valami jópofa játékkal. Még kicsi a komolyabb játékok között, de gondoltam megnézem mi a felhozatal, és főként milyen árakon mozognak a nagyobbaknak szánt játékszerek.

Megakadt a szemem az alábbi játékon:

 

 

Látjátok a poént? Bizony ezt a Thomas-os játékot a ködös albionban csak 19.99 fontért árulják, ami kb 6000 kemény magyar HUF. Az ósan viszont ennek majdnem a duplájáért árulja itthon. Még arra sem veszik a fáradtásgot, hogy az eredeti árat letakarják. Simán pofátlanul kirakják duplaáron...

Ezt nevezik tisztes polgári haszonnak?

Elmennek a pics*ba. Nem hiszem el, hogy ennyire hülyének kell nézni az embert....

A kérdés, ha erre ekkora árrést tesznek, akkor a többi terméket is 50% plusszal árulják??

A bejegyzés trackback címe:

https://vattafaka.blog.hu/api/trackback/id/tr341517586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.11.13. 15:15:35

Ez nem az Auchan sara, hanem a beszállítóé, aki már eleve drágán adja tovább... a fenti terméken az Auchannak olyan 20-25% árrése lehet. (A hiperek árrése korántsem olyan magas, mint sokat gondolják, olyan 10% körül van, viszont a sokszor 10% az sok pénz már...)

Nem semmi igénytelenség amúgy,hogy nem vették le a 19.99-es cimkét...

ETbp 2013.09.04. 20:19:01

Tényleg igénytelenség nem levenni a címkét, ugyanakkor Angliában
-nem 27% az ÁFA
-az eladók, pénztárosok stb. fizetését nem terheli majdnem dupla felár (ahhoz, hogy valaki bejelentve minimálbért, azaz kézbe nem egész 75ezret kapjon, a munkaadó kiadása 146ezer...)

stb. stb. stb.

Nem az ócsant akarom védeni, de érted, na, nem feltétlen csak a nagy gonosz multi a hunyó...
süti beállítások módosítása